Wat kunnen wij voor u betekenen.

Wij zijn gespecialiseerd in meerdere werkzaamheden en voor meerdere opdrachten inzetbaar.

  • Schilderkwerk binnen
  • Schilderwerk buiten
  • Behangen
  • Houtrot
  • Wandafwerking
  • Neuslatten
  • Klein stucwerk
  • Waterschade en brandschade
  • Muurschilderingen
  • Wandlooks


SCHILDERWERK BINNEN:

In de loop van tijd zal de uitstralling van het schilderwerk dof worden. Het opnieuw schilderen van het houtwerk zorgt weer voor een frisse uitstraling. U wilt u schilderwerk aan binnenzijde ook goed beschermd hebben tegen stoten en vuilaanhecting. Hiervoor zorgt een goede opbouw van verflagen. Het binnenschilderwerk van u gevelkozijnen is ook belangrijk voor u buitenschilderwerk. Is uw kitwerk stuk of beschimmeld dan is er een grote kans dat het vocht naar buiten zijn weg zoekt. Dit kan zorgen voor houtrot aan de buitenzijde. 

SCHILDERWERK BUITEN:

Uw schilderwerk aan de buitenzijde wilt u goed beschermd hebben. De weersinvloeden hebben een grote impact op de verflaag. Het moet tegen UV-straling, regen en sneeuw kunnen .Maar ook de ligging en materiaal van de ondergrond is belangrijk. Door u de juiste advies te geven en de beste materiaalen te gebruiken zorg ik voor kwaliteit van uw buitenschilderwerk. Belangrijk voor duurzaamheid hiervan is het schilderwerk 1 a 2 maal per jaar schoonmaken. Hierdoor blijft de verflaag uitermate bestand tegen al invloeden van buitenaf.

BEHANGWERK:

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van hoogwaardige behang merken. Van het merk 'Arte Walls' hebben wij meerdere module's afgerond. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en behangtype's. We brengen alle soorten behang aan van elke merk. U kunt een geheel andere sfeer creëren met een mooi patroon behang of een bepaald textuur. Ook kunt u kiezen voor een fotobehang met diepte of 3d effect. 

NIEUWBOUW RENOVLIES/GLASWEEFSELBEHANG:

In de nieuwbouw wordt vaak gekozen voor renovlies/glasweefselbehang. Deze keuze wordt gemaakt omdat er in een nieuwbouw huis scheuren kunnen vormen in de eerste jaren. Dit behang wordt ook gebruikt omdat het sterker bestand is tegen stoten als een gestucte wand. Er zijn verschillende behangen van glasweefsel te verkrijgen, van glad tot kleine of groot reliëf. Dit behang is geheel naadloos te plakken en te schilderen in de gewenste kleur.

HOUTROT:

Heeft u houtrot ontdekt of vraagt u het zich af of het er zit? geen probleem. Het houtrot wordt geïnspecteerd en de reden ervan wordt dan met u gedeeld. Het houtrot zal worden  ingefreesd tot het gezonde hout. Aan de hand van hoeveel er word weg gefreesd zal er een juiste toepassing gebruikt worden om dit weer op te vullen. Uw houtwerk gaat weer voor jaren mee.

WANDAFWERKING:

U muren aan de binnenzijde worden met muurverf geschilderd. Er zijn verschillende schrobklasse's met muurverven. Een standaard muurverf is schrobklasse 1 waarmee wij schilderen. U kunt ook kiezen voor een 100% acrylaat verf die zeer goed reinigbaar is. Deze wordt vaak gebruikt op plekken waar de muren snel vies worden. Ook is het belangrijk de juiste muurverf te gebruiken in vochtige ruimtes. De Buitenzijde van u pand of woning kan ook gesaust worden. Dit gebeurt met de juiste waterdampdoorlatende verf die goede tegen weersinvloeden beschermd is.

NEUSLATTEN:

Heeft u kozijn nog ouderwetse glaslatten aan de onderzijde? Dit is een achterhaald systeem en zorgt vaak voor problemen. Vuil hoopt zich op en vocht kan moeilijk zijn weg vinden. Door uw glaslat te vervangen door neuslatten geeft dit een langere levensduur van uw houtwerk. Onder een neuslat zit meer ventilatie ruimte en komt minder vuil onder.

KLEIN STUCWERK:

Heeft u een grote beschadiging, een scheur in de muur of is er een gedeelte stucwerk afgebroken. Dan is dat geen probleem. Klein stucwerk lossen wij voor u op. Dit wordt op de juiste manier gerepareerd en zal na de verlaag niet meer zichtbaar zijn.

WATERSCHADE:

Heeft u waterschade gehad, dan is dat zeer vervelend. U wilt dan dit zo snel mogelijk opgelost word. Toch wordt er geduld van uw gevraagd. De oorzaak zal eerst gevonden en gerepareerd moeten worden. Het gevolg is dat het vocht eerst weg uit de muren of plafond moet zijn. Dit kunnen aan de hand van een vochtmeter aflezen. De waterschade wordt aangepakt met de juiste materialen zodat het niet door de nieuwe verflaag zichtbaar zal zijn.

MUURSCHILDERING:

Een Disney figuur op een kinderkamer of een bepaalde tekst bij u op kantoor. Alles is mogelijk. Wij zullen een schets maken van u wensen. Dit kan gerealiseerd worden op verschillende ondergronden zoals een vlak gestucte muur, spak of behang. Ook kan dit op een canvasdoek.

WANDLOOKS:

We hebben ons verdiept in bepaalde wandlooks. Deze look creëeren wij door met producten van Stucco d'Or te werken. Momenteel is de betonlook een trend. Maar ook is het mogelijk om een fluweel, krijt of metallic effect te creëren. Geïnteresseerd? neem gerust contact met ons op zodat wij u een aantal voorbeelden kunnen laten zien. U kunt ook zelf op onderzoek gaan door het merk op te zoeken onder de zoektermen Stucco d'Or concreto, metallico, veluto of calco