Niet even snel over schilderen maar Gewoon Goed Schilderwerk! Wij kunnen u adviseren in de juiste verf en kleuren combinatie. Kleuren zijn vaak een lastige keuze maar met een goed advies kunt u de juiste beslissing maken. Wij werken uitsluitend met kwaliteit producten. Op deze manier behalen wij een goed eindresultaat.

Wilt u graag foto, papier, vlies, vinyl of glasweefselbehang op uw wanden dan kunnen wij dit voor u realiseren. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van exclusieve behang merken. Wij hebben meerdere certificaten behaald van 'Arte Walls'. Hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Klantgericht en service. Het bestaat nog steeds. Goede communicatie zorgt voor een goed resultaat. Wij denken graag met u mee. De materialen die wij gebruiken worden altijd netjes en verantwoord opgeruimd. Hier heeft u geen omkijken naar.


Een professionele voorbereiding zorgt voor een goed eindresultaat !


Een eerlijke prijs voor gewoon goed schilderwerk. We komen altijd bij u langs op uw opdracht te bekijken. U krijgt een offerte op maat. De werkzaamheden zullen omschreven staan maar ook de mogelijke onverwachtse kosten zijn vermeld. Goede prijzen en een duidelijke beschrijving.


Een goede bescherming is belangrijk. Een verflaag moet goed onderhouden worden. Bij achterstallig onderhoud kan er houtrot onstaan, loszittende verf of andere gebreken. Ik zorg ervoor dat wat u geschilderd wilt hebben goed beschermd is. Zowel tegen weersinvloeden, UV-straling, stoten en vocht.
Schilderen is een Ambacht !


Mocht u vragen hebben aan ons of wilt u een aanvraag doen voor een vrijblijvende offerte. Neem dan contact met ons op.